Browar Folga
Rezerwuj Spaceruj


POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zgodnie z art. 13 ust. 1 ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej „RODO” informuję, iż:

1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Folga Sp. z o.o., ul. Nowy Świat 8 72-300 Gryfice Nip:7822500011 tel.+48 531790140 recepcja@browarfolga.pl

2. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji prawnie uzasadnionych interesów administratora w postaci komunikacji elektronicznej z Klientami i Kontrahentami na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO,

3. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane nie dłużej, niż jest to konieczne do udzielenia odpowiedzi na zadane pytanie, a po tym czasie mogą być przetwarzane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń.

4. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przewarzania.

5. Posiada Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;

6. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niezbędne do udzielenia odpowiedzi na pytanie.

7. Pani/Pana dane osobowe nie będą przetwarzane w celu zautomatyzowanego podejmowania decyzji, w tym profilowania



POWRÓT
Zamknij Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.